Belleplant, waar natuur begint...

De natuur als uitgangspunt

Je tuin is jouw stukje natuur aan je woning. Een plek om tijd door te brengen met vrienden en familie, te ravotten met je kinderen of heerlijk te genieten van die eerste lentezon. Bij Belleplant delen wij je passie voor de natuur en bieden we een totaalconcept voor liefhebbers van bloemen en planten. Wij onderscheiden ons door onze selectie aan kwaliteitsplanten en gedegen advies. We vertrekken daarbij steeds vanuit een ecologisch en duurzaam standpunt. Want een ecologische leefomgeving, daar wordt iedereen beter van.

Lees meer

In welke tuin wil jij genieten?

Elke tuin heeft zijn eigen stijl. Landelijk, modern, speels, strak, groen, kleurrijk, onderhoudsarm ... laat je inspireren door de meer dan 50 voorbeeldtuinen op deze website. En neem dan een duik in ons assortiment van meer dan 1.500 plantensoorten. We wensen je een mooie ontdekkingsreis.

Jouw droomtuin in 4 stappen

Vind de tuin van je dromen op onze inspiratiepagina

Lees meer

Gebruik de inspiratiefoto's om een tuinplan te maken

Lees meer

Kom met je verlanglijstje naar Belleplant

Lees meer

Ga zelf aan de slag of vraag ons naar een vakman

Lees meer

Nieuws

Zomersluiting van 14 juli tot en met 15 augustus

Zomersluiting van 14 juli tot en met 15 augustus

Na onze zomersolden gaan de deuren van het plantencentrum even dicht. We gaan in zomersluiting van zondag 14 juli tot en met donderdag 15 augustus. Daarna gaan we weer volop aan de slag om Belleplant helemaal klaar te zetten en opnieuw te vullen om je in september opnieuw de ruimste keuze aan kwalitatieve buitenplanten aan te bieden.

Lees meer
Laatste kans op zomersolden!

Laatste kans op zomersolden!

Enkel vandaag en morgen nog (t.e.m. zaterdag 13 juli) kan je genieten van 20% korting op alle planten in voorraad. En het is nu wel echt je allerlaatste kans... vanaf zondag 14 juli gaan we namelijk in zomersluiting.

Lees meer

Ben je op zoek naar een ruim aanbod bloemen en planten? Ontdek dan snel het ruime assortiment bij Belleplant. Ons online plantencentrum in Maldegem vormt je vaste partner wanneer je wil bloemen en planten online kopen of in de winkel. Liguster kopenterrasplanten kopengroenblijvende bodembedekkers kopen, meestammige bomen kopen of potgrond kopen. Bij Belleplant ben je aan het juiste adres. Ons vakkundig team geeft je met plezier ook professioneel advies als je wil een beukenhaag plantenfruitbomen planten of op zoek bent naar tuinideeën. Reken gerust op de expertise van Belleplant. Met onze jarenlange ervaring, helpen wij je graag verder met onder meer een beukenhaag planten. Lees ook onze tips zoals waarom fruitbomen planten in de herfst en alles over herfstbloeiers planten die je tuin het hele jaar door laten schitteren.