Belleplant, waar natuur begint...

De natuur als uitgangspunt

Je tuin is jouw stukje natuur aan je woning. Een plek om tijd door te brengen met vrienden en familie, te ravotten met je kinderen of heerlijk te genieten van die eerste lentezon. Bij Belleplant delen wij je passie voor de natuur en bieden we een totaalconcept voor liefhebbers van bloemen en planten. Wij onderscheiden ons door onze selectie aan kwaliteitsplanten en gedegen advies. We vertrekken daarbij steeds vanuit een ecologisch en duurzaam standpunt. Want een ecologische leefomgeving, daar wordt iedereen beter van.

Lees meer

In welke tuin wil jij genieten?

Elke tuin heeft zijn eigen stijl. Landelijk, modern, speels, strak, groen, kleurrijk, onderhoudsarm ... laat je inspireren door de meer dan 50 voorbeeldtuinen op deze website. En neem dan een duik in ons assortiment van meer dan 1.500 plantensoorten. We wensen je een mooie ontdekkingsreis.

Jouw droomtuin in 4 stappen

Vind de tuin van je dromen op onze inspiratiepagina

Lees meer

Gebruik de inspiratiefoto's om een tuinplan te maken

Lees meer

Kom met je verlanglijstje naar Belleplant

Lees meer

Ga zelf aan de slag of vraag ons naar een vakman

Lees meer

Nieuws

Een echte essential, nu 2+1 gratis!

Een echte essential, nu 2+1 gratis!

Daar is de lente, daar is de zon... tijd om aan de slag te gaan in de tuin dus! Het is het ideale moment om jouw planten te verplanten, moest dit nodig zijn. Heb jij nog plaats over en wil je graag nieuwe planten aanplanten, dan word je ongetwijfeld blij van deze actie

Lees meer
Plant nu je bomen met 10% korting

Plant nu je bomen met 10% korting

Om jouw groene vingers te stimuleren, pakken we ook deze week opnieuw uit met een actie in ons plantencentrum! Lees snel verder en ontdek wat we voor jou in petto hebben.

Lees meer

Ben je op zoek naar een ruim aanbod bloemen en planten? Ontdek dan snel het ruime assortiment bij Belleplant. Ons online plantencentrum in Maldegem vormt je vaste partner wanneer je wil bloemen en planten online kopen of in de winkel. Liguster kopenterrasplanten kopengroenblijvende bodembedekkers kopen, meestammige bomen kopen of potgrond kopen. Bij Belleplant ben je aan het juiste adres. Ons vakkundig team geeft je met plezier ook professioneel advies als je wil een beukenhaag plantenfruitbomen planten of op zoek bent naar tuinideeën. Reken gerust op de expertise van Belleplant. Met onze jarenlange ervaring, helpen wij je graag verder met onder meer een beukenhaag planten. Lees ook onze tips zoals waarom fruitbomen planten in de herfst en alles over herfstbloeiers planten die je tuin het hele jaar door laten schitteren.