Belleplant, waar natuur begint...

De natuur als uitgangspunt

Je tuin is jouw stukje natuur aan je woning. Een plek om tijd door te brengen met vrienden en familie, te ravotten met je kinderen of heerlijk te genieten van die eerste lentezon. Bij Belleplant delen wij je passie voor de natuur en bieden we een totaalconcept voor liefhebbers van bloemen en planten. Wij onderscheiden ons door onze selectie aan kwaliteitsplanten en gedegen advies. We vertrekken daarbij steeds vanuit een ecologisch en duurzaam standpunt. Want een ecologische leefomgeving, daar wordt iedereen beter van.

Lees meer

Laat je inspireren

Elke tuin heeft zijn eigen stijl. Wij helpen je bij het vinden van de juiste bloemen en planten voor jouw droomtuin. Groen volgens jouw smaak en wensen, dat kan aarden in de specifieke ondergrond. Geen groene vingers? Geen nood, wij helpen je alvast op weg en adviseren je daarnaast ook graag over ecologisch onderhoud, grondstoffen en toebehoren. 

In welke tuin wil jij genieten?

Jouw droomtuin in 4 stappen

Vind de tuin van je dromen op onze inspiratiepagina

Lees meer

Gebruik de inspiratiefoto's om een tuinplan te maken of laat ons een plan ontwerpen

Lees meer

Mail ons je verlanglijstje van planten. Wij maken een passende offerte

Lees meer

Ga zelf aan de slag met de aanleg van je tuin of vraag ons naar een vakman in je buurt

Lees meer

Nieuws

Belleplant in het nieuw

Belleplant in het nieuw

Met een gloednieuwe website willen wij het aanbod van ons plantencentrum ook online kenbaar maken. Wij bieden u een overzicht van alle planten die wij in ons assortiment hebben. Alsook een overzicht van de toebehoren die nuttig kunnen zijn in uw tuin. Inspiratie is heel belangrijk.

Lees meer
Een hele zomer onkruidvrij.

Een hele zomer onkruidvrij.

Of je nu een groot of klein perceel hebt, onkruid hou je liever buiten. Hierbij vermijden we best sproeistoffen. Bodembedekkende planten kunnen je daarbij helpen. Maar soms kan boomschors of siergrind een alternatief bieden.

Lees meer