Belleplant, waar natuur begint...

De natuur als uitgangspunt

Je tuin is jouw stukje natuur aan je woning. Een plek om tijd door te brengen met vrienden en familie, te ravotten met je kinderen of heerlijk te genieten van die eerste lentezon. Bij Belleplant delen wij je passie voor de natuur en bieden we een totaalconcept voor liefhebbers van bloemen en planten. Wij onderscheiden ons door onze selectie aan kwaliteitsplanten en gedegen advies. We vertrekken daarbij steeds vanuit een ecologisch en duurzaam standpunt. Want een ecologische leefomgeving, daar wordt iedereen beter van.

Lees meer

Laat je inspireren

Elke tuin heeft zijn eigen stijl. Wij helpen je bij het vinden van de juiste bloemen en planten voor jouw droomtuin. Groen volgens jouw smaak en wensen, dat kan aarden in de specifieke ondergrond. Geen groene vingers? Geen nood, wij helpen je alvast op weg en adviseren je daarnaast ook graag over ecologisch onderhoud, grondstoffen en toebehoren. 

In welke tuin wil jij genieten?

Jouw droomtuin in 4 stappen

Vind de tuin van je dromen op onze inspiratiepagina

Lees meer

Gebruik de inspiratiefoto's om een tuinplan te maken

Lees meer

Mail ons je verlanglijstje van planten. Wij maken een passende offerte

Lees meer

Ga zelf aan de slag met de aanleg van je tuin of vraag ons naar een vakman in je buurt

Lees meer

Nieuws

Tijd om fruitbomen te planten

Tijd om fruitbomen te planten

Wil je in de lente genieten van mooi bloeiende planten en bomen, dan is de herfst het ideale moment om je planten en bomen te planten. Ook als je het komende voorjaar wil genieten van de prachtige eerste bloesem, kan je in de herfstperiode best al je fruitbomen planten.

Lees meer
Kies een goed alternatief voor je buxus

Kies een goed alternatief voor je buxus

Heb je ook buxussen staan die ten prooi zijn gevallen aan de buxusmot? Dan kan je proberen de buxusmot te bestrijden om vervolgens te werken op het herstel van de buxus na de buxusmot. Helaas zijn dit tijdrovende pogingen die ook heel belastend zijn voor het milieu. Daarom wordt aangeraden de beschadigde buxussen te verwijderen en te vervangen door een goed alternatief voor de buxus.

Lees meer

Ben je op zoek naar een ruim aanbod bloemen en planten? Ontdek dan snel het ruime assortiment bij Belleplant. Ons online plantencentrum in Maldegem vormt je vaste partner wanneer je wil bloemen en planten online kopen of in de winkel. Liguster kopenterrasplanten kopengroenblijvende bodembedekkers kopen of potgrond kopen. Bij Belleplant ben je aan het juiste adres. Ons vakkundig team geeft je met plezier ook professioneel advies als je wil een beukenhaag plantenfruitbomen planten of op zoek bent naar tuinideeën. Reken gerust op de expertise van Belleplant. Met onze jarenlange ervaring, helpen wij je graag verder met onder meer een beukenhaag planten. Lees ook onze tips zoals waarom fruitbomen planten in de herfst en alles over herfstbloeiers planten die je tuin het hele jaar door laten schitteren.