Ontdek de groenblijvende bodembedekker bij Belleplant

Bodem bedekkende planten zijn lage planten die breed uitgroeien en zo de bodem helemaal bedekken, zoals de naam zelf al doet vermoeden. Groenblijvende bodembedekkers zijn bodembedekkers die ook tijdens de herfst en winter mooi groen blijven staan. Bij Belleplant kan je steeds kwalitatieve groenblijvende bodembedekkers kopen. Zo krijg je vast een mooi resultaat wanneer je gaat je favoriete groenblijvende bodembedekker planten

Bekijk onze bodembedekkers

Wat de groenblijvende bodembedekker typeert?

Bij Belleplant kan je dus terecht om groenblijvende bodembedekkers te kopen. Maar er zijn diverse redenen waarom we er voor kiezen om groenblijvende bodembedekkers te planten. Wij bespreken alvast enkele van de meest populaire eigenschappen van groenblijvende bodembedekkers.

De groenblijvende bodembedekker voor een groene tuin

De groenblijvende bodembedekker wordt ook wel de wintergroene bodembedekker of winterharde bodembedekker genoemd. Zoals de naam reeds zegt, heeft de vorst geen invloed op de groenblijvende bodembedekker die ook in de herfst en winter mooi groen blijft. Zo kan je het hele jaar door blijven genieten van een mooie groene tuin door enkele mooie groenblijvende bodembedekkers te kopen en planten.

De groenblijvende bodembedekker tegen onkruid

Vaak zal men groenblijvende bodembedekkers kopen en planten voor hun eigenschappen als natuurlijke onkruidbestrijder. Een groenblijvende bodembedekker zorgt er namelijk met haar dichte begroeiing het hele jaar door voor dat onkruid niet langer kan groeien. Door hun dichte bladbegroeiing en krachtige dichte wortelgroei, laten ze geen onkruid meer door.

De groenblijvende bodembedekker voor het gemak

Bodembedekkers vormen een groen tapijt en vragen weinig onderhoud en zijn dus uiterst onderhoudsvriendelijk. Gezien ze daarnaast ook onkruid tegenhouden, kan men zowel de groenblijvende bodembedekker kopen als planten voor het gemak dat deze plant biedt.

Wanneer groenblijvende bodembedekkers kopen en planten?

Met hun vele positieve eigenschappen zijn er genoeg redenen om groenblijvende bodembedekkers te kopen en te planten. Groenblijvende bodembedekkers worden dan ook onder meer gekozen om grote plantvakken te laten begroeien, als aanplanting op moeilijk bereikbare plaatsen, om hoekjes en boorden weg te werken of als onderbeplanting onder bomen en struiken.

Wil jij ook graag groenblijvende bodembedekkers kopen en planten? Kom dan snel langs bij Belleplant. Bekijk er ons ruime aanbod en laat je er adviseren door onze ervaren medewerkers. Bezoek ons online plantencentrum op www.belleplant.be of ons grote plantencentrum in Maldegem. Wij heten je van harte welkom, ook als je tuinadvies wenst of op zoek bent naar tuinideeën. Maar uiteraard kan je bij ons ook een ruim en kwalitatief aanbod aan bloemen en planten kopen, gaande van terrasplanten tot ligusters kopen of zelfs gewoon potgrond kopen.

Alt text
Alt text
Alt text
Alt text