Voor bloemen en planten één adres: Belleplant

Bij Belleplant worden diverse bloemen en planten gekweekt. Bloemen en planten liefhebbers kunnen er hun hart helemaal ophalen. Ongeacht waarom je op zoek bent naar bloemen en planten, of welke bloemen en planten je zoekt, breng zeker een bezoekje aan Belleplant, de bloemen en planten specialist. Je vindt er gegarandeerd de mooiste bloemen en planten voor in je tuin.

De mooiste bloemen en planten

Kies voor bloemen en planten in je tuin

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor bloemen en planten in de tuin. Met mooie bloemen en planten tover je je tuin in geen tijd om in een eigen klein paradijsje. Met de juiste keuze aan bloemen en planten creëer je zo de gewenste sfeer. Omringd door mooie bloemen en planten voel je je meteen goed gezind want bloemen en planten hebben een positief effect op je humeur. Met een prachtige tuin vol bloemen en planten wordt het een heel jaar door genieten. 

Wat bloemen en planten voor jouw tuin kunnen doen

Misschien zoek je de beste planten voor het vormen een haag rond je tuin? Of je zoekt planten voor het aanleggen van borders, om je terras aan te kleden, of om te genieten van groenten van eigen kweek met een heerlijke moestuin? Of misschien wil je gewoon graag iemand mooie bloemen en planten cadeau geven? Je ontdekt het allemaal bij Belleplant.

Verschillende soorten bloemen en planten bij Belleplant

We geven je alvast een impressie van de verschillende soorten bloemen en planten die je kopen kan bij Belleplant. Ons assortiment bloemen bestaat uit verschillende soorten bloembollen, hortensia’s, rozen, rododendrons en azalea’s. Het assortiment planten bij Belleplant bestaat uit bamboe en siergrassen, bodembedekkers, eenjarigen, groenteplanten, klimplanten en vaste planten. Ook vind je bij ons bomen, coniferen, fruitbomen, kruiden, hagen, heesters en sierstammen. Of je nu op zoek bent naar terrasplanten of groenblijvende bodembedekkers, je vindt het allemaal bij Belleplant, online of in de winkel.

Een rustgevende oase in je tuin met verzorgde bloemen en planten

Bij Belleplant vind je dus een ruim aanbod aan bloemen en planten. Ons ervaren team helpt je graag met het maken van de beste keuze.  Wanneer je kiest voor bloemen en planten die mooi op elkaar zijn afgestemd op gebied van bloei, kleur en stijl, wordt je tuin zo een rustgevende plaats. Maar ook wanneer je houdt van veel kleur en diversiteit, kan je tuin een ware oase worden. Welke bloemen en planten je ook kiest, ze verdienen met veel zorg en liefde behandeld te worden. Dat weten onze gepassioneerde medewerkers als geen ander. Door bloemen en planten reeds van bij de start met de nodige zorgen te behandelen, wordt jarenlang groenplezier gegarandeerd. Om ervoor te zorgen dat bloemen en planten mooi groeien en bloeien, dienen ze in de eerste plaats wel goed geplant te worden.

Planten en bloemen goed aanplanten voor een mooi resultaat

Bij het planten van bloemen en planten is het steeds van belang met zorg tewerk te gaan. De plantenwortels mogen zeker nooit beschadigd raken. Zorg ook dat de planten mooi rechtop en voldoende diep komen te staan. Wanneer je een kuil maakt om de bloemen en planten in te plaatsen, moet de kuil zeker groot genoeg zijn. Hierbij geldt altijd, beter te groot dan te klein. Na het plaatsen van de bloemen of planten in de kuil, wordt die verder gevuld met aarde die goed tussen de wortels verdeeld dient te worden. Vervolgens wordt de aarde goed aangedrukt. Daarna geef je ze goed water om daarna het overige kuiltje helemaal met aarde aan te vullen. Bij het planten van bloemen en planten hou je ook rekening met beste tijdstip hiervoor, wat kan variëren per soort. Daarnaast dien je ook te bekijken welke grondeisen de bloemen en planten stellen. Verder is het belangrijk te weten hoeveel zonlicht en water de bloemen en planten nodig hebben en hier rekening mee te houden.

Ontdek waarom het goed is je bloemen en planten te kopen bij Belleplant. Wil je graag advies bij het planten van bloemen en planten? Reken dan op de expertise van Belleplant. Behalve voor een ruim aanbod aan bloemen en planten kan je bij ons ook terecht voor vakkundig advies. En dat zowel wanneer je bijvoorbeeld een mooie beukenhaag planten wil, als zoete fruitbomen planten wil. Met onze jarenlange ervaring, helpen we je met plezier ook met leuke tuinideeën. Lees ook meer over herfstbloeiers planten of ontdek onze meerstammige bomen

Alt text
Alt text
Alt text
Alt text