Een liguster kopen bij Belleplant

Wanneer je wil een liguster kopen ben je bij Belleplant aan het juiste adres. Wanneer je wil een liguster kopen, wordt de prijs voornamelijk bepaald door het aantal en de grootte van de planten. Neem zeker contact op met Belleplant wanneer je wil een mooie liguster kopen

Liguster kopen

Een ligustrum of liguster kopen?

Een liguster is ook gekend onder de Latijnse naam ligustrum. Soms is bij planten de Latijnse benaming van de plant populairder dan de Nederlandstalige benaming. Zo is ook de naam ligustrum veel gebruikt wanneer je gaat een liguster kopen. De liguster heeft heel specifieke eigenschappen. Zo worden ligusterhagen gekenmerkt door hun stevigheid en zachte bladeren. Jaarlijks kan de liguster tijdens de winter haar blaadjes verliezen en in de lente in bloei komen te staan. Zo vormen de liguster hagen de ideale schuilplaats voor diverse dieren zoals vogels. Enige aandachtspuntje wanneer je gaat een liguster kopen, is dat de liguster liefst geen te natte grond heeft en de grond dus goed doorlatend dient te zijn.

Een liguster kopen voor de vele voordelen

Een liguster kopen biedt snel veel privacy

Wanneer je gaat een gewone liguster kopen, heeft die enkele typerende eigenschappen zoals het bladbehoud doorheen het jaar. Met haar dichte structuur vormt de liguster de perfecte struik voor een tuinafsluiting die veel privacy biedt. Doordat de liguster ook tijdens de herfst en winter deels haar blad behoudt, biedt de liguster het hele jaar door de gewenste privacy alsook de nodige beschutting tegen wind. Bovendien is een liguster één van de snelst groeiende haagplanten. Door meerdere ligusters bij elkaar te planten wordt zo al snel een ligusterhaag gevormd.

Een liguster kopen voor in alle omstandigheden  

De liguster kan bijna overal groeien gezien de liguster zowel kan aarden en groeien in schaduw, halfschaduw als zon. Goed om weten wanneer je gaat een liguster kopen.

Een liguster kopen voor het snoeigemak

Een liguster is populair doordat die eenvoudig is in onderhoud en ook makkelijk gesnoeid kan worden. Ligusters zijn eenvoudig te snoeien in elke gewenste vorm, wat ze ook geliefd maken bij siertuinen. Genoeg redenen om een liguster te kopen.

Haar diepgroene kleur, dichte begroeiing en snelle groei maakt ligusters kopen heel populair. Wil jij ook een mooie groene haagplant in de tuin? Overweeg dan zeker om een liguster te kopen bij Belleplant.

Maar ook wanneer je wil potgrond kopen, op zoek bent naar terrasplanten of gewoon tuinideeën zoekt, kan je bij Belleplant, hét online plantencentrum van Maldegem terecht. Wil je graag planten online kopen en afhalen in de winkel, dan is Belleplant jouw partner. Neem ook een kijkje naar het ruime assortiment aan groenblijvende bodembedekkers.

Alt text
Alt text
Alt text
Alt text