Graszoden leggen

Graszoden leggen

Een mooi gazon is de start voor een geslaagde tuin. Wil je direct resultaat? Dan zijn graszoden de ideale oplossing. Het plaatsen is gemakkelijk. Ook qua onderhoud zit je met graszoden goed. Bestel bij Belleplant graszoden van de beste kwaliteit. Deze zijn gekweekt op zwaardere poldergrond waardoor ze minder snel uitdrogen. 

Op de kwekerij worden de graszoden ingezaaid met zaadmengsels en rassen die aan de hoogste eisen voldoen. Gedurende een jaar kunnen ze uitgroeien en een goed ontwikkeld wortelsysteem vormen. De zoden worden met veel zorg gekweekt. Het eindproduct is een dichte en sterke zode, mooi van kleur en onkruidvrij. Graszoden zijn een levend product: opgerold blijven ze ongeveer 24 uur in goede conditie.

Bestel je graszoden bij Belleplant, dan ben je zeker van een perfecte kwaliteit.

Speciaal ontwikkeld voor de aanleg van gazons, biedt de DCM Organische Meststof voor Aanleg Gazon, de totaaloplossing bij de aanleg van een nieuwe grasmat, zowel bij het inzaaien van gras als bij het leggen van graszoden. 

Bij Belleplant helpen onze tuinadviseurs  je graag aan alle producten die je nodig hebt voor een mooi gazon.

Gazon

Een gazon is het hart van de tuin. Een netjes gemaaid gazon geeft rust aan je tuin. Een jaarlijks onderhoud in het voorjaar en de zomer is al voldoende om een grasmat in topconditie te houden.

Bij Belleplant selecteerden wij de beste producten voor de aanleg en onderhoud van je gazon. Onze adviseurs staan klaar om je bij je keuze te helpen.