Siergrind

Siergrind

Siergrind doet meer en meer zijn intrede in de tuin als afdekmateriaal om onkruiden te weren. Het grote voordeel is dat het nooit vergaat en bovendien de grond niet verzuurd. 

Ook voor het aanleggen van tuinpaden is siergrind erg handig. Het laat bovendien het regenwater op een natuurlijke wijze in de grond insijpelen, wat bij andere verhardingen zoals beton of klinkers minder het geval is. Bovendien is het heel erg gemakkelijk om zo zelf jouw tuinpad aan te leggen. Samen met de Ecolat tuinafboordingen maak je in een handomdraai een mooie tuinpad of perk. 

Wij stelden een mooi assortiment siergrind samen voor alle types tuinstijlen. Verkrijgbaar in zak of in Big Bales voor grotere oppervlakten. Kom gerust langs in onze winkel, dan informeren onze tuinadviseurs je over de mogelijkheden.

https://www.belleplant.be/Cached/172/resize/2000x550/008.jpg

Tuin inrichten

Belleplant heeft naast tuinplanten ook een assortiment kwalitatieve en decoratieve producten om je tuin of terras in te richten.

Denk aan afboordingen, siergrind, boomschors, kastanje fencing en uiteraard ook stijlvolle tuinpotten. Wij volgen de trends en selecteren elk jaar de beste producten die jouw tuin uniek maken.

Onze tuinadviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.