Creëer een unieke sfeer in je tuin met mooie potterie

Hoe maak je van je terras een gezellige ruimte om te ontspannen? Hoe creëer je sfeervolle rustpunten in je tuin? Combineer groenblijvende of bloeiende planten met mooie potten. Zo eenvoudig kan het zijn.

Bij Belleplant hebben we een doordacht assortiment potterie, met aandacht voor schoonheid, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid:

  • Stenen handgemaakte potten in terracotta, een echte back to basics met een tijdloze uitstraling
  • Geglazuurde handgemaakte keramische potten, zeer winterhard, gemakkelijk te reinigen
  • Scandinavisch geïnspireerde Ecopot’s gemaakt van gerecycleerd materiaal (op basis van wat je in de PMD-zak gooit), met een matte afwerking, supersterk, licht en vriesbestendig tot – 40°
  • Strakke Fiberstone potten in een mooie arduingrijze kleur, gemaakt uit een mix van kunsthars en natuurlijke materialen, zeer sterk en duurzaam, dankzij het lichte gewicht ideaal voor grote potten
  • Elho kunststof potten op basis van gerecycleerde plastic, een heel mooi assortiment in vele (speelse) stijlen en kleuren.

TIP 1:

Een mooie pot in combinatie met deze zuiderse pot- en kuipplanten brengt alvast het zuiden op je terras: oleander, agapanthus, rozemarijn, ficus, citroenboom en eucalyptus. Laat de zomer maar beginnen!

TIP 2:

NIEUW in het assortiment en prachtig als potplant: de verbluffende Hydrangea ‘Runaway Bride’, door de befaamde Royal Hortical Society in 2018 uitgeroepen tot ‘Plant of the Year’. Deze hortensia vormt bloemen over de hele lengte van de takken waardoor er in de vroege zomer spectaculaire bloemenslingers ontstaan.