Op vakantie in eigen tuin

Een klant zei ons deze week: “Ik ga deze zomer op vakantie naar tuinesië”. Het was een uitspraak met een cynische ondertoon maar tegelijk met een element van dankbaarheid: gelukkig heb ik een tuin, en ik ga er dit jaar iets extra moois van maken.

Deze en de komende weken vind je een groot aanbod aan planten in ons plantencentrum: éénjarigen, heesters, bodembedekkers, vaste planten, rozen, siergrassen en bamboe, klimplanten, terrasplanten, groenteplanten en kruiden, klein fruit enz. Er is ook nog een mooi aanbod sierheesters in volle bloei.

        WE ZIJN OPEN OP VRIJDAG 1 MEI

Instant kleur en bloei met éénjarigen

Het assortiment éénjarigen is heel uitgebreid en vanaf nu beschikbaar. Je geeft er onmiddellijk kleur mee aan je terras. Kies planten met dezelfde kleuren als je houdt van modern en strak. Een combinatie van kleuren zorgt dan weer voor een onbezorgde gezelligheid.

Aanpassingen door de coronacrisis

Door de coronacrisis worden we geconfronteerd met een onregelmatige aanvoer van planten door onze kwekers. Soms worden planten sneller geleverd dan gepland, soms zit er heel wat vertraging op. Tegelijk is het alle hens aan dek om de planten die op de meest onverwachte momenten geleverd worden, netjes in het plantencentrum uit te stallen.

Daardoor kunnen we via e-mail of telefoon geen vragen beantwoorden in verband met het voorradig zijn van specifieke plantensoorten. Kom gewoon naar het plantencentrum: de kans dat de planten die je zoekt aanwezig zijn, is groot (het is niet zoals met toiletpapier!), maar weliswaar niet gegarandeerd.

Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, vragen we iedereen de maatregelen te blijven respecteren die uitgewerkt zijn door de Belgische Tuincentra Vereniging in samenwerking met de overheid. #staysafe