We zijn terug open vanaf zaterdag 18 april

Voor veel mensen is actief zijn in de tuin in deze moeilijke periode een gezonde vorm van ontspanning, ook mentaal. De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat we opnieuw klanten mogen ontvangen vanaf zaterdag 18 april. We zijn daar vanzelfsprekend heel blij mee.

NOG STEEDS EEN RUIM PLANTENAANBOD

Je vindt bij Belleplant meer dan 1.000 plantensoorten: heesters, bodembedekkers, haagplanten, rozen, siergrassen en bamboe, klimplanten, klein fruit enz.

Het is mogelijk dat er van sommige planten tijdelijk wat minder voorraad aanwezig zal zijn omdat het voor de kwekers soms moeilijk is om hun planten geleverd te krijgen.

De éénjarigen, terrasplanten, kruiden en groenteplanten zullen daarom beschikbaar zijn vanaf het weekend van 25 april.

VEILIGHEID VOOROP IN DE STRIJD TEGEN COVID-19

Om het winkelen in alle veiligheid te laten verlopen, is het belangrijk de maatregelen te respecteren die uitgewerkt zijn door de Belgische Tuincentra Vereniging in samenwerking met de overheid.

Dit betekent ondermeer:

  • Blijf thuis als je verkouden bent of als je je grieperig voelt
  • Het gebruik van een winkelkar is verplicht, eigen manden of boxen zijn niet toegelaten
  • Kom alleen naar de winkel: 1 winkelkar = 1 klant
  • Hou steeds 1,5 meter afstand van andere klanten en van het personeel

Door de veiligheidsmaatregelen te respecteren kunnen wij als plantencentrum open blijven, kan iedereen planten aankopen en extra genieten van zijn tuin, én blijven we samen gezond. Dankjewel voor je solidariteit. #staysafe

BEDANKT VOOR HET VERTROUWEN

We willen iedereen bedanken die bij ons besteld heeft in de afgelopen weken. De combinatie bestellingen verwerken – planten klaarzetten – leveren aan huis vergde een hele reorganisatie en verliep soms wat hectisch. We verontschuldigen ons nogmaals bij mensen wiens mail hierdoor onbeantwoord is gebleven. 

De laatste thuisbestellingen met gratis leveringsservice worden deze week geleverd. Vanaf nu geldt opnieuw de gewone werking en zijn er geen gratis leveringen meer.