Update online bestellen vanaf 1 april

Help ... 


we zijn heel blij met de vele bestellingen, maar we kunnen deze momenteel niet verwerken zoals we dat graag zouden willen. 
Omdat we in het kader van het coronavirus veiligheid van klant en medewerker voor alles plaatsen, is onze verwerkingscapaciteit beperkt.

JE BESTELLING PLAATSEN VAN ZONDAGMORGEN TOT MAANDAGAVOND
 
Om toch zoveel als mogelijk mensen aan planten te helpen, gaan we de volgende werkwijze toepassen:

- Bestellingen kunnen enkel via e-mail (zo vermijden we fouten en kunnen we méér mensen helpen).

- We beantwoorden en verwerken de bestellingen die bij ons toekomen tussen zondagochtend en maandagavond. Voorrang gaat naar wie nog snel haagplanten wil bestellen (omdat deze dringend moeten aangeplant worden).

- Mails die je naar Belleplant stuurt tussen dinsdagmorgen en zaterdagavond komen niet in onze mailbox terecht en we kunnen er dus ook niet op reageren.

- We verwerken enkel bestellingen, adviesaanvragen behandelen we van zodra de Covid-19 maatregelen herroepen worden.

JE THUISLEVERING IN ONTVANGST NEMEN OP VRIJDAG EN ZATERDAG

Vanaf dinsdagmorgen zetten we de bestellingen klaar en op vrijdag en zaterdag leveren we deze aan huis. Voor bestellingen vanaf 200 euro is levering gratis in een straal van 25 km rond Belleplant. In deze periode behandelen we dus GEEN mails.

We verontschuldigen ons voor deze ongebruikelijke manier van werken en hopen op jullie begrip. Het is onze bedoeling om door een strakke organisatie zoveel mogelijk mensen te helpen.

#staysafe